Wysłany: 2005-12-22, 14:00 Gimnazjum...bla bla bla...
No wi?c to jest szko?a do której ucz?szczam.
Nawet ciekawa architektura - ladnie otynkowana, schludna, por?dna i czysta (zazwyczaj).
Nauczyciele - jak w ka?dej jest tylko kilku wporzo no i oczywi?cie kilku Lamusów...
Uczniowie - zajebi?ci (a Pierwszaki nie musz? mierzy? kibli jak to ma w niektórych szko?ach zwyczaj:))
Sala gimnastyczna pi?kna - najnowocze?niejsza w Poznaniu (Suchy Las nie nale?y do Poznania!)
Sto?ówka i jedzonko - znakomite
Sklepik szkolny - jest (pozdro dla p. Piotra )
Kible - chyba czyste - rzadko korzystam
Dyskoteki - raz w miesi?cu (tylko uwaga z bo sprawdza ochrona alkomacikiem wybra?ców)
no to chyba wszystko co mog? powiedzie?. Pozadajecie jakie? pytania to odpisze.
Acha a wracaj?c do picia to wszystkich ch?tnych zapraszam przed ka?d? dysk? do lasku na jednego, dwa, trzy albo cztery (tylko kilka osób wesz?o po 4 hehe:))
konrados
Wysłany: 2006-01-26, 09:17
ja to Gimnazjum uko?czy?em i jestem z niego bardzo zadowolony
szkoda ?e tak ma?o osób si? tu wypowiedzia?o, ale zamierzam w najbli?szy weekend troch? ludzi posprowadza?
_________________ VIII LO - Chesz uzyska? jakie? informacje o tym LO - zagadaj na PW - gg nie przyjmuje mi wiadomo?ci od nieznajomych jak jestem niedost?pny - wi?c lepiej przez PW.