Niby nie zrezygnowa?em, ale wiem, ze nie mam szans si? dosta?...
tak realnie patrz?c ;-/
ej, to tak jak ja... zdj??am w ko?cu te ró?owe okulary (chocia? by?o mi w nich do twarzy ) i jako? tak smutno mi si? zrobi?o ale anyway nadzieja wci?? si? tli, aczkolwiek umiera ostatnia moja pewnie umrze 26 kwietnia (jak zobaczy moj? g?upot? )
_________________ Czasami trzeba usi??? obok i czyj?? d?o? zamkn?? w swojej d?oni, wtedy nawet ?zy b?d? smakowa? jak szcz??cie. www.tlumaczenia.mylog.pl
S?uchaj jak dwa serca bij?, co ludzie my?l?- to nie istotne
aaa, to ja nie wiedzia?am,?e je?d?i autobus z Kórnika na Rataje
Timer napisał/a:
To tak jak u mnie, ale wiesz, co mówi? o nadzieji...
Nadzieja matk?...
wiem, bo sama tak mówi?, ale jak czyta?e? jedn? z tych notek co Ci pokazywa?am, to wiesz czym ona dla mnie jest. poza tym, tylko dzi?ki nadzieji nadal potrafi? si? u?miecha? i weso?o kroczy? prze ?ycie, wi?c niech tak zostanie i w tej sytuacji
[ Dodano: 2006-04-08, 11:54 ]
ej, a tak wogóle to g?upia jestem
bo pisze si? 'nadzieI' a nie 'nadzieJi'
ju? by by? - 1pkt na te?cie
_________________ Czasami trzeba usi??? obok i czyj?? d?o? zamkn?? w swojej d?oni, wtedy nawet ?zy b?d? smakowa? jak szcz??cie. www.tlumaczenia.mylog.pl
aaa, to ja nie wiedzia?am,?e je?d?i autobus z Kórnika na Rataje
Je?dzi, je?dzi i to nie jeden
moniisia15 napisał/a:
tylko dzi?ki nadzieji nadal potrafi? si? u?miecha? i weso?o kroczy? prze ?ycie
Chyba Ci? nie zdziwi?, je?li napisz?, ze ja te?
Z tym, ze troch? jest inaczej z tym weso?ym kroczeniem przez zycie... bo ja poprostu krocze... a czy jest weso?o?
Nie powiedzia?bym ;-/
heh, ja si? staram jak mog? ale wiadomo, ze s? sytuacje kiedy jest ?le i to po prostu nie wychodzi, a nawet si?y ?eby póbowa? nie ma
3m si?
w ko?cu to twoja decyzja Alu?ka mo?e rzeczywi?cie to s? brednie a jak nie to zawsze szko?? mo?na zmieni?